Avaliações de Sushi & Poke 4U Almere

Avaliações recentes

5.0
chiel
1 outubro 2022

top

Kim
22 setembro 2022

Hier hebben ze echt de lekkerste sushi! Bestel nooit ergens anders :)

Sherida
1 setembro 2022

Had de normale poki bowl besteld...kun je gewoon met z'n 2n van eten!

Isa
15 agosto 2022

Ik heb al heel vaak besteld bij Sushi & Poke 4 U. Ik vind echt dat ze een van de lekkerste poké powls van Almere hebben. Ook de sushi stelt nooit teleur. Tot op heden ook nooit gedoe gehad met verkeerd doorgegeven bezorgtijden, bezorgers altijd vriendelijk en bezorgtijd is altijd passend bij de dag (dus logisch dat het bijvoorbeeld op een zondag iets langer kan duren.) Aanrader! :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
12 agosto 2022

10 plus zoals altijd

Miauw
4 agosto 2022
Graciela
24 julho 2022

Jullie zijn mijn favoriete restaurant voor mijn sushi en poke bowl! Kwaliteit is goed en altijd lekker. Snel geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
22 julho 2022

Lekker, goede portie en aardige bezorger

Graciela
20 julho 2022

Snel bezorgd en het was ook nog eens heerlijk!

Ingrid de Jong
18 julho 2022
Kirsten
21 junho 2022

Pokebowls waren erg lekker en grote porties. Bezorging was ook erg snel!

Sjaak
20 junho 2022

Het was overheerlijke poké bol en sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
11 junho 2022
Mark
9 junho 2022

Lekker eten en snel bezorgd

Lisa
6 junho 2022

Alles heerlijk en vers, een echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arslan
4 junho 2022
Anne
4 junho 2022

Altijd heerlijk, vers en snel! Goede service!

Gisela
3 junho 2022

Wat een kwaliteit !! Super vers en zeer smaakvol. Een echte aanrader dus

chiel
2 junho 2022

super

chiel
29 maio 2022

echt top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K. van der Elsen
29 maio 2022

Bestelling ophalen: duidelijk communicatie en tijdvaks indicatie, maar belangrijker, lekker eten! Goede portie en gewoon lekker vers en goede smaak. Niets op aan te merken, voor herhaling vatbaar.

Miranda
26 maio 2022

Ik bestel altijd hier omdat ik het nergens anders zo lekker vind/vond. Maar dit keer was ik toch erg teleurgesteld. Er zat amper rijst in de poke bowl. Ik moest het letterlijk van de bodem schrapen om een beetje rijst te kunnen eten. Verder bestel ik altijd een bakje extra saus. Maar dit keer was deze er al overheen gedaan. Ik vond de bakjes beter omdat je dan zelf kan bepalen hoe veel je erover kan doen. Nu zat er daardoor toch echt te veel overheen waardoor ik hem niet zo lekker vond. Helaas dus niet helemaal opgegeten.

Sas
13 maio 2022
Top!!
4 maio 2022
Edmund Kenneth Boldewijn
2 maio 2022

T was goed te zien, maar er was er vier stuks daarvan die uit elkaar vielen.

Nico
24 abril 2022

Tot op de minuut geleverd op de aangegeven tijd. Kwaliteit als altijd ... lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
20 abril 2022

Beste pokébowl die ik ooit heb gegeten. Veel verschillende verse toppings en ruime keuze aan sausjes. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en snel bezorgd. Dit wordt mijn vaste sushi en pokébowl bestel punt.

Laura
9 abril 2022

Wij kregen een extraatje bij onze 1e bestelling. Erg attent! Helaas was de sushirijst te lang gekookt en met teveel suiker aangemaakt. De rijst was hierdoor zoet en erg plakkerig. Jammer, want de smaak viel dus tegen. Aan de service ligt het echter niet!

Zardy
3 abril 2022

Lekker hoor. Vanavond weer bestellen

Par
1 abril 2022

Lekkerste sushi van almere!!

Jeroen
28 março 2022

Heerlijk gegeten. Als extra service een andere saus om te proeven er bij geserveerd.

Mark
25 março 2022

Alles naar wens , alles vers en lekker pittig.

Rox
11 março 2022

Weer een heerlijke pokebowls mogen ontvangen en een sushibox De sushibox was erg lekker 1 van de sushi’s iets te pittig maar wel lekker (volgens mn zoon 14) Ik was vergeten de saus van de pokebowl apart te vragen waardoor het voor mij iets teveel saus had Betekent dat ze zeer royaal en gul zijn met saus en ingrediënten 😁 Dank weer voor de fijne en snelle service Tot gauw

Ilayda
6 março 2022

Super lekker

Wendy
3 março 2022

Zoals gewoonlijk weer puike, rijkelijk gevulde bowls en keurig op tijd ontvangen.

Kuipers
9 fevereiro 2022

Snel en netjes geleverd, heerlijk gevulde en verse pokebowl.

Piinay
6 fevereiro 2022

We bestellen geregeld en normaliter zijn we erg tevreden alleen vandaag was het de 1e keer dat het tegenviel. Het viel zowat uit elkaar en er zaten meerdere graatjes in de sashimi. Jammer. Hopelijk is het de volgende keer weer op het oude niveau.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi & Poke 4U

Bedankt voor uw meningen. Wij vinden heel jammer dat zo te horen. Volgende keer gaan we daarover opletten dat het niet meer gebeuren. U krijgt van ons bij volgende bestelling een gratis sashimi en een box C. Alleen alstublieft bij opmerkingen aan ons doorgeven dat wij weten. Heel erg bedankt en nogmaals het spijt me.

Maxime
6 fevereiro 2022

Was weer heerlijk!

AD
29 janeiro 2022

heerlijke luxe sushi van topkwaliteit!!

Francisca
23 janeiro 2022
Tim
21 janeiro 2022

We bestellen altijd vegetarische sushi bij jullie, erg lekker! Alleen de edamame waren niet goed gaar, deze waren nog te hard, we hebben ze niet opgegeten. Als die volgende keer weer goed zijn is het weer top.

Jolanda
26 dezembro 2021

Heerlijke sushi. Supersnel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

hawa khlf
21 dezembro 2021

De sushi was lekker vers en heerlijk gemaakt. Super!

Roeland
19 dezembro 2021

Bestelling 2 uur van tevoren voor 18:00 besteld en 5min eerder gearriveerd. Perfect. Eten was weer zoals altijd (consistentie!) vers en lekker. Ga zo door.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sindy
15 dezembro 2021

Snel, vriendelijk en heerlijk rijk gevulde en verse pokebowl.

Chatouani
12 dezembro 2021

Weer super lekker gegeten! En altijd vriendelijke beleefde bezorgers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tristan
30 novembro 2021

Blijft goed!

Nadia
25 novembro 2021
Yuri
23 novembro 2021

Zoals altijd weer super! Betere afhaal sushi vind je niet in Almere

Ebru
21 novembro 2021

Beste pokebowls in Almere

Anoniem
20 novembro 2021

Heerlijk!

Matthijs
17 novembro 2021

Heerlijke handgemaakte sushi! Daarnaast zijn de Poke Bowls ook altijd heerlijk!

Jolanda
11 novembro 2021

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Wij werden er blij van!

Tristan
4 novembro 2021

Heerlijk vers, goede porties. Is een blijvertje als we poke bowls willen eten.

Miranda
3 novembro 2021

Altijd super lekker en super met oplossingen. Bedankt weer!

Saskia
2 novembro 2021
Sara
24 outubro 2021

Super tevreden weer, heerlijk. Alleen de stokjes kip vond ik wat minder lekker. Ik had de standaard yakitori saus verwacht maar dit was een heel ander recept ;)

Mark
21 outubro 2021

Lekker eten snel bezorgd, helemaal goed dus.

Tessa
19 outubro 2021

Wij bestellen hier regelmatig en zijn altijd mega tevreden! Zit altijd wel iets extra's bij en alles is super vers en de levering is snel :) pokebowls zijn echt een aanrader!

Latifa
8 outubro 2021

Heerlijk verse maaltijden

Roger en Liane
5 outubro 2021

Super geholpen en erg lekker gegeten!

Sergia
29 setembro 2021

Genoeg rijst en perfecte pokeball balans. Heerlijk eten

Sara
28 setembro 2021

Heerlijk vers!

Marian
20 setembro 2021

Of het nu sushi is of een pokebowl, het is elke keer weer heerlijk!

Priscilla
11 setembro 2021

Erg lekkere bowls en mooi op tijd geleverd! Mist functie om een tip te geven bij betaling.

Sas
4 setembro 2021
Caroline
2 setembro 2021
De Liever
29 agosto 2021

Heerlijk eten ! Duurde alleen wat lang. De site sprong eruit dus nog een keer besteld en helaas 2x betaald. Het zou worden opgelost maar helaas nog niks gebeurd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
28 agosto 2021

Ik had een bowl besteld zonder gember erin. Helaas zat die er wel in.

Joyce en Verena
22 agosto 2021

De pokebowls zijn echt super super lekker! Vers en smaakvol! Het personeel is ook super klantvriendelijk! Aanrader

Kseniia
21 agosto 2021
Kseniia
15 agosto 2021
Yuri
7 agosto 2021

Pokebowl was top. Uitstekende service

Joska
3 agosto 2021

Lekkerste poke bowl van Almere!

Menke
3 agosto 2021
Marjoleine
26 julho 2021
Isabella
25 julho 2021

Heeeeeerlijk!!!!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy
25 julho 2021

In een woord geweldig !! Daarom bestel ik er altijd meteen twee , kan ik twee dagen genieten en dat kan makkelijk want ze zijn zo vers !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico
19 julho 2021

Lekkere vegetarische gerechten. Levering keurig op de gevraagde tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Melanie
15 julho 2021

Vandaag voor het eerst bij jullie besteld. Was echt zeer tevreden met de kwaliteit van de bowls. Smaakvol en erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Wilski
15 julho 2021

Goede porties en zeer aardig personeel.

Sarah
14 julho 2021

Heerlijk gegeten!

Herbert
11 julho 2021

Heel lekker, van genoten!

Karen
10 julho 2021

Verse producten! Heerlijk

Jacqueline
28 junho 2021

Alles was weer heerlijk vers en goed van kwaliteit de vorige keer was er iets fout gegaan maar daar hebben ze over gemaild en deze keer is dat goed gemaakt met zelf nog extra sushi top gewoon tot de volgende keer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sara
27 junho 2021

Hele lekkere sushi! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Wouter
26 junho 2021

Lekker gegeten, maar wel erg jammer dat het verzoek om de vis gescheiden te houden van de andere gerechten niet gehonoreerd werd. Er zaten 3 Nigiri extra bij die we niet besteld hadden.

Reacção a Sushi & Poke 4U

Sorry voor het vergeten van de opmerking over de vis scheiding. De extra Nigiri was een actie van de dag voor mensen die via onze eigen site bestellen.

Michel van Vliet
21 junho 2021

Snelle en keurige bezorging. De poke bowls zijn rijkelijk belegd met verse ingrediënten. Prima! Aandachtspunt is het overmatig gebruik van 'saus'. De rijst was kleddernat van de saus. Jammer, anders zeker 2x5 punten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi & Poke 4U

Bedankt voor je review. Sorry voor de minpunt. We zullen er meer op letten

Jacqueline van den Velden
13 junho 2021

we hadden 1 grote pokebowl en 1 kleine pokebowl besteld kregen helaas 2 kleintjes smaak was heerlijk dus alleen dit puntje van kritiek

Nichelle
3 junho 2021

Zowel het eten als de bezorging super! Zelden zulke goede pokebowl gegeten! We zullen zeker vaker bestellen

Suzanne
2 junho 2021

Ik had besteld maar niets gekregen. Na bellen bleek dat ze altijd orders boven 50 contwnt nabellen, helaas had ik ipv 06 o5 ingevuld en is er niets met de order gedaan. Na zelf bellen was het moeilijk en lastig want ja ik had verkeerd nr ingevuld. Dit terwijl ik wel van sitedish een bevestiging van de bestelling had gekregen... ik weet dat ze goede sushi hebben maar de service is belabberd.

Reacção a Sushi & Poke 4U

Beste Suzanne, Ik begrijp u frustratie en de vervelende situatie voor u. Echter, is het standaard procedure dat wij bij nieuwe klanten met een eerste bestelling vanaf 50 euro welke contant betaald worden altijd even bellen om bevestiging. De nummer die u had opgegeven was verkeerd en wij hebben niet de juiste nummer kunnen achterhalen. Maar nogmaals, wij vinden het erg vervelend en hopen dat het de volgende keer goed zal gaan met de informatie uitwisseling.

Wimperhuys
26 maio 2021

Heerlijke Poke Bowl!!!!

Melissa
16 maio 2021

Heerlijke pokebowls. De bezorging was zelfs sneller dan zij als bezorgtijd hadden aangegeven. Zeker een aanrader!

Jane
9 maio 2021
J.
3 maio 2021

Ontzetten lekker en erg vers

Ro
28 abril 2021
Marjoleine
27 abril 2021
Taghat
14 abril 2021

Heerlijk gegeten. De pokebowls zijn aanraders! Zeer smakelijk en de bezorging is snel en zeer vriendelijk.

Linda
11 abril 2021

Sushi was lekker! Alleen geen wasabi meegeleverd :(

Pim
31 março 2021

Bestellen via de site ging heel makkelijk, de bestelling stond op tijd klaar, wij kregen ruimschoots meer dan bestel omdat het onze eerste bestelling was en het was lekker. Wij komen zeker terug.

Jordy
23 fevereiro 2021
Erik
9 fevereiro 2021